Skip to content

OM OS

Løvehjerterne er stiftet med vores egne hjerter. På forskellige måder har vi set og oplevet, at behovet for hjælp til børn i sorg er enormt, men at hjælpen er meget vanskelig at finde frem til. Der er forskellige tilbud til børn og unge i dag, men det er svært for pårørende at navigere i, og de møder mange forhindringer på vejen, hvilket ofte får dem til at opgive, selvom de har ønsket. Sådan skal det ikke være!

dorthe

Dorthe Hyllested

Dorthe har en lang erhvervskarriere indenfor økonomi, og derudover er hun uddannet sociolog.

Dorthe er foreningens stifter og varetager alle administrative processer i forbindelse med drift af foreningen. Hun er desuden ansvarlig for den forskning, der løbende gennemføres i Løvehjerterne, og som har til hensigt at sikre, at vores tilbud til børnene altid lever op til vores standarder.

Vores frivillige gruppeledere

Astrid

Astrid Wasenius Mikkelsen

Jeg hedder Astrid og har været tilknyttet Løvehjerterne siden januar 2021.
Jeg er uddannet socialpædagog og har primært arbejdet med børn og unge, både i daginstitutioner, ved Aarhus Børnecenter, og med unge voksne med særlige behov. Jeg er nu i gang med at tage en kandidat i Pædagogisk Sociologi på DPU ved Aarhus Universitet.

Lige nu er jeg primært tilknyttet teenagegruppen.

3fe38ec7-8db1-415c-a976-bfb87f040416_1_201_a

Maia Sun

Jeg hedder Maia og har været med til at starte Løvehjerterne op sammen med Dorthe.

Jeg har flere års erfaring i socialpædagogisk arbejde med udsatte børn, unge og familier. Jeg er registreret psykoterapeut med en master i familieterapi og uddannet cand. pæd. i pædagogisk psykologi.

LNA

Lena Bach Hansen

Jeg hedder Lena og har været tilknyttet Løvehjerterne siden oktober 2020.

Jeg er uddannet cand. merc. i Strategi, organisation og ledelse, men interessen for arbejdet med børn og unge i sorg opstod på baggrund af egne erfaringer, da jeg selv mistede en forældre som barn og derefter deltog i en sorggruppe. Disse erfaringer tager jeg med mig i arbejdet med Løvehjerterne.

Jeg kan nemt sætte mig i børnenes sted og forstå de tanker og følelser som sorgen bringer med sig.

Jeg er både tilknyttet mellem- og teenagegruppen.

Cecilie

Cecilie Bak

Jeg hedder Cecilie og har været tilknyttet Løvehjerterne siden januar 2022. Til dagligt læser jeg til socialrådgiver. Jeg har tidligere arbejde med børn og unge, både i daginstitution og på en døgninstitution for anbragte unge. Som helt lille mistede jeg min far, så sorgen har fulgt mig gennem hele livet. Jeg savnede i høj grad nogle jævnaldrende at spejle mig i, men havde ikke selv modet til at deltage i en sorggruppe.

Jeg er tilknyttet både mellem- og teenagegruppen.

Rikke - Løvehjerter

Rikke Sandager Sørensen

Jeg hedder Rikke og har været tilknyttet Løvehjerterne siden marts 2022.

Jeg er uddannet sygeplejerske, og arbejder til dagligt med voksne kræftpatienter som er indlagt på hospitalet. I mit arbejde møder jeg både børn og unge i krise og sorg, samt deres syge forældre/pårørende.

Tidligere har jeg blandt andet været frivillig i en ungecafé på hospitalet, lærervikar på to forskellige folkeskoler og pigefodboldtræner.

Lige nu er jeg primært tilknyttet mellemgruppen.

Vores frivillige gruppeledere

Vores gruppeledere har alle en relevant faglig og eller praktisk baggrund, ligesom de alle har erfaring i arbejdet med børn og unge på forskellig vis. Det er helt essentielt for os, at der altid er en høj grad af faglighed blandt vores ansatte, så vi sikrer, at vi tilbyder børnene de bedst tænkelige forudsætninger for et godt og trygt forløb hos os.

Før nye frivillige er klar til at indgå i en gruppe, bliver de klædt på af vores gruppeledere, så vi sikrer, at de kender til vores arbejdsmetode og forstår de bagvedliggende tanker og teorier.

Har du lyst til at blive frivillig i en af vores grupper, er du meget velkommen til at skrive en mail til os på info@loevehjerterne.com . I mailen skal du skrive lidt om dig selv og din motivation for at have lyst til at arbejde for Løvehjerterne. Vi vil efterfølgende tage kontakt til dig og eventuelt invitere dig til en samtale.

Faglig udvikling

I Løvehjerterne har vi stor fokus på at sparre og dele viden med hinanden. Derfor har gruppelederne planlægningsmøder hver anden uge inden sorggrupperne for at drøfte emne/aktiviteter og anden forberedelse. Derudover drøfter vi også løbende vores tilgange og metoder for at sikre at de er tilpasset og fungerer for vores børn og unge.