STØT OS

Alle kender nogen, der har mistet. Det er en del af livet, som berører os alle, og når det sker uventet, eller alt for tidligt, så rammer det ekstra hårdt. Med konsekvenser for både børn, familie, andre pårørende og i nogle tilfælde arbejdsliv. En donation er derfor et lille tilskud til vores alle sammens fællesskab.

Vores tilbud til børn og deres familier er gratis, og sådan skal det blive ved med at være. Det betyder, at vi har brug for støtte fra privatpersoner, virksomheder, fonde etc. for at kunne drive foreningen.

Medlemskab

Vi ønsker os mere end noget andet en stor medlemsskare! En stor gruppe af mennesker, der alle har det til fælles, at de ønsker at være med til at hjælpe os med at hjælpe børnene og deres familier med at håndtere deres nye livssituation.

Det koster 250 kr. om året at være medlem af Løvehjerterne.

Udover at være en del af den bærende kraft i Løvehjerterne, vil du som medlem få medlemsfordele til de forskellige arrangementer, vi planlægger at gennemføre. Vi vil også være synlige i forbindelse med frivilligt arbejde rundt omkring (festivaler, stævner, koncerter etc.) med henblik på at samle midler til foreningen, og i disse sammenhænge håber vi meget at møde vores medlemmer, så vi kan lære jer at kende.

Donation

Vi tager med kyshånd imod donationer fra både virksomheder og privatpersoner. Du kan donere penge ved at overføre via mobilepay 910450 eller indbetale til vores bankkonto i Arbejdernes Landsbank reg.nr. 5394, kontonr. 0000 251 192.

Vi respekterer naturligvis et ønske om anonymitet, men vi bliver rigtigt glade, hvis du sender os en mail på info@loevehjerterne.com med lidt information om, hvem du er, hvordan du har fundet os, og hvad der har motiveret dig til at donere penge til os. Så får vi nemlig også muligheden for at takke dig!

Virksomheder

Repræsenterer du en virksomhed, der ønsker at hjælpe med at finansiere driften af Løvehjerterne eller ønsker at bidrage på anden vis, vil vi rigtigt gerne i dialog med dig, så vi sammen kan finde den rette model.

Kontakt os på info@loevehjerterne.com eller tlf.nr. 30 29 93 15.